Калинка має нового в.о. директора

Калинка має нового в.о. директора Новим виконуючим обов’язки гендиректора Калинівського ринку призначено Олександра Карнася.

Відповідне розпорядження підписав сьогодні секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, повідомляє прес-служба МТК \”Калиніський ринок\”

У звʼязку із закінченням 25 січня терміну дії попереднього розпорядження про покладання обовʼязків генерального директора Комунального підприємства «Міський торговельний комплекс «Калинівський ринок» на Василя Максимюка його вчора було звільнено від виконання цих обовʼязків.

А сьогодні, 26 січня, секретар Чернівецької міської ради, виконуючий обовʼязки Чернівецького міського голови Віталій Михайлішин підписав розпорядження №61-к «Про покладання обовʼязків», яким на посаду в.о. генерального директора Калинівського ринку призначено Карнася Олександра Вікторовича.

Новопризначений керівник ринку пропрацював на цьому підприємстві протягом багатьох років, зокрема, й на посаді першого заступника генерального директора, добре знайомий з усіма реаліями та проблемами ринку.

Департаментом економіки Чернівецької міської ради у звʼязку з цим утворено комісію з прийому-передачі печаток, штампів, документів та матеріальних цінностей КП МТК «Калинівський ринок», яка повинна завершити цю роботу до 2 лютого 2012 року.

peredplata