Телевізор Philips 9000-ї серії: основні характеристики

Телевізор Philips 9000-ї серії: основні характеристикиУ 2010 році були презентовані нові LCD-телевізори Philips, які на сьогоднішній день користуються широким попитом серед покупців. Мова йде про моделі 9000-й серії – 46PFL9705 , 40PFL9705, 32PFL9705 з діагоналлю 46, 40 і 32 дюйми відповідно. Кожне з цих пристроїв здатне перетворити вітальню в справжній обладнаний 3D-кінозал. Завдяки тристоронньої підсвічуванню Ambilight, високотехнологічному процесору PerfectPixel HD Engine, підтримці формату 3D, а також технології LED Pro дію, що відображається на екрані, переноситься в кімнату, а всі герої відео виглядають максимально реалістично.

Процесор PerfectPixel HD Engine дозволяє створювати дуже чітке і максимально природне зображення. Це досягається завдяки усунення всіх, навіть самих малопомітних, шумів і спотворень під час перегляду відео незалежно від його джерела. Екран виконаний із застосуванням технології Full HD. Його роздільна здатність 1920х1080 пікселів. Все це забезпечує стабільну сканування зображення з оптимальною насиченістю і яскравістю кольорів. Застосована технологія PerfectNaturalMotion дає можливість домогтися дуже плавного відтворення об\’єктів, що рухаються на екрані. Під час перегляду 3D-фільмів PerfectNaturalMotion створює більш реалістичну картинку.

Щоб дивитися об\’ємне відео, необхідно додатково придбати спеціальні активні очки і ІЧ-передавач, що підключається до дисплея. Також в моделях 9000-й серії використовується спеціальна технологія AmbilightSpectra 3, яка дає можливість вивести зображення за межі екрану, додавши більшого натуралізму в перегляд. Підсвічування Ambilight автоматично регулюється залежно від кольору стіни, на якій висить ЖК-монітор. У кожній моделі використовується технологія LED Pro + BrightPro, яка робить відео ще більш якісним. Це стосується як 3D-, так і 2D-формату зображення. В яскравих областях світло посилюється, а в темних – зменшується до повного затемнення цих зон. Таким чином, контраст в цих моделях надзвичайно висока. В динаміці вона дорівнює 10.000.000:1. Час оклику матриці становить лише 0,5 мс (32-дюймовому екрані – 1 мс).

Крім можливості дивитися якісне і реалістичне зображення на екрані, телевізори цієї серії економлять до 50% електроенергії в порівнянні з іншими моделями аналогічних розмірів. Так що за всіма параметрами дані пристрої є ідеальними для якісного перегляду відео.

Для тих, хто бажає придбати телевізори Київ, численні магазини побутової техніки є не єдиним варіантом. Більш вигідним замовлення вважається техніки в Інтернеті. На сьогоднішній момент серію телевізорів 9000 представив практично кожен офіційний інтернет-магазин побутової техніки Дніпропетровськ. Тут можна придбати продукцію за зниженою ціною і отримати товар з доставкою додому, причому в дуже швидкі терміни.

peredplata