Про функціонування \”телефону довіри\” в Управлінні Західного офісу Держаудитслужби в Чернівецькій області

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 06.04.2016 №266 \”Про утворення міжрегіональних територіальних органів Державної аудиторської служби\” Державну фінансову інспекцію в Чернівецькій області було реорганізовано в Управління Західного офісу Держаудитслужби в Чернівецькій області.
Зворотній зв’язок органів Держаудитслужби з громадськістю забезпечується за допомогою \”телефонів довіри\” щодня (крім вихідних та святкових днів) з 09 год до 18 год (у п’ятницю з 09 год до 16 год 45 хв).
Основними завданнями функціонування телефону довіри є:
– надання інформації щодо повноважень Держаудитслужби;
– забезпечення оперативного реагування на порушення законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна підконтрольними установами, визначеними ч.1 ст.2 Закону України \”Про основні засади здійснення державного фінансового контролю в Україні\”;
– виявлення фактів можливих корупційних та інших неправомірних дій (бездіяльності), рішень посадових осіб Держаудитслужби та її міжрегіональних територіальних органів при здійсненні ними своїх повноважень.

Діючі номери \”телефонів довіри\”: Західний офіс Держаудитслужби (м.Львів) (032) 255-41-88 (сектор внутрішнього аудиту), (032) 260-31-70 (відділ запобігання та виявлення корупції); Управління Західного офісу Держаудитслужби в Чернівецькій області (0372) 55-28-80.
За цими телефонами може зателефонувати кожен громадянин нашої області, задати питання або проінформувати про можливі порушення фінансово-бюджетної дисципліни.

peredplata