У Центрі обслуговування платників чернівчанам надали 423 тисячі послуг

«Упродовж десяти місяців цього року працівниками Центру обслуговування платників надано відвідувачам 423 тисячі послуг: 4826 – консультаційних; 6355 – інформаційних; 18754 – адміністративних та понад 393 тисячі інших послуг (прийом звітності, вхідних документів тощо)», – розповіла начальник управління обслуговування платників Чернівецької ОДПІ Оксана Дьоміна.
Відповідно до програми зчитування відвідувачів, Центр обслуговування платників податків цьогоріч відвідало 230504 платники.
Крім прийому податкових декларацій, найбільш запитуваною залишається послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. Цьогоріч було надано 7549 таких послуг.
Також користуються попитом у суб`єктів господарювання послуги із реєстрації платників єдиного податку, видача довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами ДФС, реєстрація РРО та книг обліку розрахункових операцій.
Чернівецька об’єднана державна інспекція запрошує платників податків до Центру обслуговування платників, що знаходиться за адресою: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200-а, І-ий поверх. У Центрі кожен зможе вирішити усі свої податкові питання у комфортній обстановці та максимально оперативно.

peredplata