Протягом вихідних рятувальники ліквідували 4 пожежі

27 січня на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у с. Горбово Герцаївського району. Пожежу виявив власник, який у той момент порався по господарству. Чоловік відчув запах диму, після чого відразу викликав рятувальників. На місце події було направлено вогнеборців Державної пожежно-рятувальної частини № 13 м. Герца та місцеву пожежну охорону сіл Горбово та Цурень, які ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали на момент прибуття. У результаті вогнем знищено домашнє майно та перекриття будівлі. Причина пожежні – коротке замкнення електромережі.

Ще одна пожежа через коротке замкнення електромережі сталася 28 січня у господарській будівлі у с. Остриця Новоселицького району. Пожежу ліквідували вогнеборці з м. Новоселиці та м. Чернівців, а також місцева пожежна команда с. Магала. У результаті вогнем знищено перекриття будівлі.

Окрім цього, протягом вихідних рятувальники виїжджали на ліквідації пожеж у дачному будинку у Чернівцях та господарській будівлі у с. Чудей Сторожинецького району, під час яких врятували від вогню 2 будівлі – повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata