На трасі Тереблече-Чернівці дві автівки вилетіли на узбіччя

На трасі Тереблече-Чернівці дві автівки вилетіли на узбіччя Внаслідок зіткнення обидві автівки кілька разів перекинулися та злетіли в кювет. З різними травмами до медиків звернулися водій мікроавтобусу та пасажир легковика.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Чернівецькій обл.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася близько 11 години 31 січня 2017 року на трасі Тереблече-Чернівці. Прямуючи у бік Чернівців, 27-річний водій автомобіля «Фольксваген Бора» спробував обігнати мікроавтобус «Мерседес Бенц Віто». Виїхавши на зустрічну смугу, чоловік побачив вантажівку і, намагаючись уникнути лобового зіткнення, різко вивернув кермо вправо.

Внаслідок невдалого маневру, водій легковика зіткнувся з мікроавтобусом «Мерседес Бенц Віто». В результаті ДТП обидва автомобілі вилетіли на узбіччя та перекинулися на дах. У водія мікроавтобусу лікарі діагностували забійну рану голови та струс головного мозку. З відкритим переломом кісток носа до Глибоцької районної лікарні госпіталізовано 28-річного пасажира легковика.

Відомості про дорожньо-транспортну пригоду внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Поліцейськими призначено низку експертиз для з’ясування всіх обставин даної події.

peredplata