У Берегометському лісництві смертельно травмувався лісоруб

В Управлінні Держпраці у Чернівецькій області створено комісію спеціального розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався з лісорубом Берегометського лісництва ДП «Берегометське лісомисливське господарство» Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства.
За попередніми даними, потерпілий разом із іншими працівниками підприємства проводили валку лісу в урочищі Лекече Берегометського лісництва. Під час звалювання дерева породи бук, стовбур відколовся й травмував лісоруба. Від удару потерпілого відкинуло вниз по схилу урочища. Працівнику намагалися оперативно надати медичну допомогу, але чоловік 1962 року народження помер.
Комісія спеціального розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком Управління Держпраці у Чернівецькій області почала роботу. Очолює комісію начальник відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері Управління Держпраці Микола Остапович.
Для довідки: у січні 2017 року в області на виробництві сталося три нещасні випадки, в яких постраждали троє працівників.
Нещасних випадків зі смертельним наслідком на виробництві за цей період не зафіксовано.

peredplata