«ЗІР» – безкоштовний податковий радник

«Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» – це електронний сервіс, що містить запитання-відповіді з бази знань та письмові консультації, нормативні документи та інформаційні матеріали. Сервіс надає можливість ознайомлюватися із законодавчими, нормативно-правовими, розпорядчими документами та іншою довідковою інформацією, розміщеною у розділі «Нормативні та інформаційні документи», а також володіти достовірною і повною довідковою інформацією у сфері оподаткування, митної справи, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та інформацією стосовно електронного цифрового підпису.
Використання такого сервісу стало затребуваним в середовищі платників податків, адже завдяки наявному інформаційно-довідковому ресурсу можна завжди тримати руку на «пульсі» податкових нововведень.
Інформаційно-довідковий ресурс доповнено новим розділом: «Актуальні запитання». У розділі можна ознайомитися з найбільш популярними серед клієнтів Контакт-центру ДФС запитаннями та відповідями на них.
Розділ «Актуальні запитання» оновлюється щоденно.
Звернутись до Контакт – центру можна за телефоном: 0-800-501-007.
Детально ознайомитися з функціональними можливостями інформаційно-довідкового ресурсу та скористатися ним можна на веб-порталі ДФС України (www.sfs.gov.ua), повідомляє сектор комунікацій ДПІ у м. Чернівцях

peredplata