Комунальники Чернівців працюють без вихідних

Тема прибирання Чернівців від снігу, боротьби з ожеледдю та бурульками знову стала головною на сьогоднішній апаратній нараді під головуванням секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина.
Як повідомили голови районних у місті рад Михайло Пазюк, Віктор Мельничук та Юрій Бурега, минулі вихідні дні стали робочими для понад 300 двірників та кількох сотень інших працівників житлово-комунальних установ міста, які організовано вийшли на роботу, щоб, скориставшись потеплінням, краще прибрати території своїх районів від снігу та позбивати бурульки на дахах будинків. Ця робота з льодовими наростами на покрівлях, яка розпочалася ще минулої п’ятниці, активно тривала протягом всіх вихідних і сьогодні. Продовжиться вона і надалі, запевнили керівники районних у місті рад.

Заслухавши інформацію з районів, секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин подякував усім комунальникам за їхню нелегку працю у цих складних погодних умовах і дав вказівку головам районних у місті рад подати списки найбільш добросовісних працівників для їх матеріального заохочення. В той же час, він наголосив на тому, що розслаблятися ще зарано, попереду непростий період танення снігу та льоду. Відтак увага комунальників має бути зосереджена, крім доріг та тротуарів, ще й на дахах будинків, зливовій каналізації, роботі усіх мереж, що можуть потерпати від заливання талими водами. За необхідності він порадив залучати до громадських робіт людей, що стоять на обліку в Центрі зайнятості.

peredplata