Скільки і що споживать буковинці

Скільки і що споживать буковинціЗа даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств найбільш вагомою статтею (51%) усіх сукупних витрат домогосподарств продовжують залишатися витрати на харчування (включаючи харчування поза домом).

Домогосподарство області у ІІІ кварталі 2011 року витрачало в середньому на продукти харчування та харчування поза домом 1810 грн. на місяць.
Однією особою в середньому за місяць спожито 3,3 кг м’яса, м’ясопродуктів та сала (у перерахунку на м’ясо); 21,2 кг молока, молокопродуктів та масла (у перерахунку на молоко); 16 яєць; 1,0 кг риби й рибопродуктів; 2,8 кг цукру (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби) та меду; 1,8 кг олії та інших рослинних жирів; 7,7 кг картоплі; 16,7 кг овочів і баштанних; 2,2 кг фруктів, ягодів, горіхів, винограду; 9,2 кг хліба та хлібних продуктів.

peredplata