Комунальники в Чернівцях працюють, але роботи їх не видно + ОНОВЛЕНО

Комунальники в Чернівцях працюють, але роботи їх не видно + ОНОВЛЕНОЧернівецька міська рада тільки те і робить, що звітує: \”Сьогодні в місті на прибиранні міжбудинкових проїздів, дворів і тротуарів працюють 307 двірників, 11 одиниць техніки, зокрема 3 трактора-щітки. Найбільше техніки працює на території КЖРЕП – 12 і ПП «Регіон – Центр», найбільша кількість двірників – КЖРЕП – 12, КЖРЕП – 15, КЖРЕП – 17. На вулицях міста працює 16 одиниць техніки МіськШЕП, 19 працівників, здійснено 50 виїздів, використано 54,5 м3 суміші\”. Також повідомлялося, що вони працюють день і ніч, аби прибрати та розчистити вулиці міста від снігу.

Але чернівчани на власні очі бачать тую всю роботу – по центральним (!) вулицям пересуватися ледь можна. Адже весь сніг з доріг закиданий на тротуари. Люди змушені тулитися до будинків, аби не загрузнути в брудному та мокрому снігу. Але тут на них чатує небезпека бути прибитим метровими бурульками, котрі нависають прямо над головами чернівчан. Не відгороджені, не знешкоджені. Особливо це стосується вулиці Руської. То хто де працює, питається…

Тим часом влада вкотре б’є себе в груди, що все в Чернівцях добре. От вам до уваги нове повідомлення сектору інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради:

\”Вже п’ятий день поспіль у місті кипить робота зі збивання бурульок та розчищення дахів житлових будинків від снігу. Зокрема, сьогодні вранці пересувна автовишка працює по вулицях Ольги Кобилянської, Головній, Шевченка, Руській, Кафедральній, Вірменській. Після обіду планують перейти на вулицю братів Руснаків. Тривають роботи і поза межами історичного центру міста. Зокрема, 10 бригад зі складу комунальників Шевченківського району від самого ранку прибирають від снігу дахи будинків по вулицях Стальського, Стасюка та Полетаєва.

А з 15.00 за адресою бульвар Героїв Сталінграду, 5 на розчистку вулиці від снігу вперше в Чернівцях вийде новенька ручна механізована снігоприбиральна машина, закуплена приватним комунальним підприємством «Санітарія», що обслуговує цю територію. Побачити нову техніку в роботі запрошуються представники ЗМІ.\”

Пишіть нам, читачі сайту, хто де бачить чи влада щось робить! Чекаємо!

peredplata