Експертів, чернівчан закликають долучитися до розподілу коштів громади

Обговорення принципів та напрямків розподілу залишків міського бюджету у сумі 228 мільйонів гривень відбудеться 23 березня о 16.00 в сесійній залі Ратуші.

До участі в обговоренні запрошуються найбільші платники податків до міської скарбниці, незалежні експерти, депутати, члени виконавчого комітету, розпорядники коштів, представники громадської ради, студентська і учнівська молодь, активісти, чернівчани.

Йтиметься про найбільш актуальні потреби міста, які потребують фінансування, пріоритети розвитку та нагальні міські проблеми.

«Чернівчани, платники податків мають знати, куди спрямовуються кошти громади, допомагати визначати пріоритети, ставити завдання, контролювати видатки. Це повинен бути прозорий, публічний процес, коли влада і громада спільно доходять згоди, як краще використовувати фінансові ресурси, щоб місто розвивалося, ставало більш комфортним, безпечним дружнім для кожного мешканця, цікавим світу. Запрошую чернівчан до конструктивного діалогу. Мова йде про розподіл 228 мільйонів гривень. Використати їх потрібно ефективно, з користю для громади», – зазначив міський голова Олексій Каспрук.

Захід транслюватиметься в он-лайн режимі на сайті міської ради.

peredplata