У Чернівецькій області протягом доби сталося 4 пожежі

На околиці міста Кіцмань сталося загорання сухої трави на пасовиську. Вогнем було знищено суху траву на площі 1 га. Поблизу місця пожежі знаходилася дерев’яна господарська будівля, тому виникла загроза перекидання полум’я на споруду. На місце події прибули вогнеборці Державної пожежно-рятувальної частини № 9 м. Кіцманя та врятували від полум’я господарську будівлю.
Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.
У Чернівцях на вул. Веренчанській також горіла суха трава. Ймовірно, до пожежі призвело необережне поводження з вогнем невстановленої особи. За нетривалий час полум’я поширилося на площу 4 га та перекинулося на дачний будиночок для інвентарю. Пожежу виявили перехожі та викликали рятувальників. На момент приїзду вогнеборців дачний будинок уже було знищено вогнем. Пожежу ліквідували рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 1. У результаті пожежі також було знищено суху траву.
Ще одне загорання сухої трави на відкритій території було ліквідовано у с. Чорногузи Вижницького району пожежно-рятувальним підрозділом з м. Вижниці. Площа пожежі склала 2 га.
Окрім цього, минулої доби у с. Мошанець Кельменецького району горів автомобіль «OPEL CADET». Вогнем знищено легковик.

peredplata