Меблі виробляли та ремонтували у підпільному цеху

Таку діяльність організував 35-річний чернівчанин. Не маючи відповідних дозвільних документів на здійснення підприємницької діяльності, він ще й залучив до роботи 4-х неоформлених працівників.
В ході проведення огляду складського приміщення працівники управління податкової міліції спільно з працівниками управління оподаткування фізичних осіб ДПІ у м. Чернівці виявили та вилучили 13 готових диванів, рулони тканин в асортименті, сировину і приладдя для виготовлення меблів та столярне устаткування орієнтовною вартістю 60 тис. грн.
За незаконну діяльність стосовно порушника складено адміністративний протокол за ознаками правопорушення, передбаченого частиною першою ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення, який направлено для розгляду до суду.

Буковинське ТОВ хотіло ошукати державу

Здійснюючи у 2011 році експортні операції службові особи ТОВ навмисно не відобразило отримані доходи на суму близько 1 млн. грн. за фактурною вартістю експортованої продукції в декларації з податку на прибуток.
Детальний аналіз інформаційної системи АРМ «Митниця» дав можливість податківцям області виявити махінації у поданій звітності суб’єкта господарювання.
В результаті камеральної перевірки ТОВ донараховано 100 тис. грн. податку на прибуток, який сплачено до бюджету в повному обсязі.

peredplata