Добудова лікарні по вул.Буковинській потребує спонсорських коштів

Як повідомляє управління капітального будівництва департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради, роботи з добудови лікувального корпусу дитячої лікарні по вул.Буковинській,4 заплановано завершити в поточному році. При потребі в коштах на добудову лікарні в розмірі 10,97 млн. грн., на 2012 рік передбачено виділити з місцевого бюджету 1,5 млн. грн. – департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин на проведення будівельно-монтажних робіт та 5,7 млн. грн. – управлінню охорони здоров’я на закупівлю медичного обладнання. Розглядається питання надання субвенції з державного бюджету на завершення будівництва цього суспільно-важливого об’єкта. Враховуючи складну ситуацію з наповненням державного бюджету, а також вже існуючу заборгованість по державному бюджету у розмірі 2,23 млн. грн. за виконані у 2011 році роботи, виникає загроза у несвоєчасному введенні об’єкта в експлуатацію.
Департаментом містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради відкрито благодійний рахунок для внесення спонсорської допомоги на добудову лікарні, за час існування якого вже надійшло 210005 гривень.
Управління капітального будівництва департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради звертається з проханням до всіх небайдужих громадян, підприємств, установ та організацій про надання посильної допомоги в завершенні будівництва об’єкта. Кошти можна перераховувати за наступними реквізитами:

Департамент містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради, вул. Б. Хмельницького, 64А, м. Чернівці
Розрахунковий рахунок 35420018001478 в ГУДКСУ Чернівецької області
МФО 856135
Код ЄДРПОУ 23245721
Призначення платежу Спонсорська допомога по об’єкту «Реставрація з
реабілітацією (добудова) лікувального корпусу

дитячої лікарні на вул. Буковинській, 4»,
КФК 150201, КЕКВ 2144.

peredplata