Буковину відвідає Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак

Буковину відвідає Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак7 квітня 2017 року відбудеться робоча поїздка Міністра екології та природних ресурсів України Остапа Семерака до Чернівецької області.

Під час робочого візиту Остап Семерак у рамках оголошеного у навчальних закладах Чернівців місячника екологічного виховання прочитає відкриту лекцію з екологічної тематики у Чернівецькому національному університеті ім. Юрія Федьковича та поспілкується зі студентами про екологічне майбутнє України та світу.

Також під головуванням Міністра екології та природних ресурсів в обласній державній адміністрації розпочнеться робоча нарада з керівниками природоохоронних структур регіону, на якій будуть обговорені актуальні екологічні проблеми для регіону та можливі шляхи їх вирішення.

По завершенню наради заплановано спілкування Міністра екології та природних ресурсів Остапа Семерака з представниками ЗМІ. (Орієнтовний час – 14:45, приміщення облдержадміністрації).

Увага! Прохання акредитуватися до 20.00 6 квітня 2017 року за телефоном: 55 05 09, 050 816 03 02 (Оксана) чи електронною поштою press.oda@ukr.net

peredplata