«Леля з будиночка на дереві»: авантюризм і відважність. Презентація дебютної книги Юлі Лящинської у Чернівцях

«Леля з будиночка на дереві»: авантюризм і відважність. Презентація дебютної книги Юлі Лящинської у Чернівцях

У суботу, 6 травня, кав’ярні «Львівські пляцки» в м. Чернівці (вул. О. Кобилянської, 25) Юля Лящинська презентує свою дитячу книгу «Леля з будиночка на дереві», яка щойно вийшла у «Видавництві Старого Лева». На гостей чекає знайомство з письменницею та її героїнею – відважною дівчинкою Лелею, яка мешкає на дереві. Початок – о 13.00

Леля — звичайна дівчинка, жвава і весела. Але житло у неї незвичне — вона з татом і мамою живе в будиночку на дереві. Одного дня з’являються лихі сусіди, які хочуть відібрати їхній затишний дім на втіху своєму розбещеному синку, якого дівчинка називає Свинопринцом. Проте рішуча і відважна Леля, дарма що мала, стає на захист будиночка.
Під час презентації авторка Юля Лящинська розповість, як з’явилася ідея «поселити» своїх героїв на дереві і чому Леля така безстрашна. Також усі охочі зможуть взяти участь у читаннях уривків із захопливої новинки від Старого Лева.

Юля Лящинська – письменниця, журналіст. Народилася 16 липня 1985р. Родом зі смт. Добротвір, що на Львівщині. Дитинство провела у невеличкому селі над річкою Західний Буг. Навчалася на факультеті журналістики Львівського університету ім. Івана Франка. У 2005 разом із чоловіком створили компанію «Garbuz Studio» і розробили перші в Україні програми для дітей українською мовою «Школа вовка Панаса». Згодом перейшли в розробку комп\’ютерних ігор під брендом «Garbuz Games». Свою першу книгу «Леля з будиночка на дереві» написала після народження донечки. Живе біля Львова. Щаслива дружина і мама двох дітей.

peredplata