В Чернівцях визначили найгарніших дівчаток

22 лютого в українському академічному музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської серед 20 учасниць фестивалю у трьох вікових категоріях, відзначали найчарівніших, найграційніших, найталановитіших дівчат Буковини 2012 року. Крім того, традиційно обрано «Маленьку Принцесу», “Маленьку королеву” та «Принцесу» конкурсу, котрі здобули право представляти наше місто на сьомому фестивалі-конкурсі “Міні-світ краси України – 2012″, повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю ЧМР.

Конкурсантки змагалися у трьох вікових категоріях: 5-7, 8-10 та 11-13 років. Аби вразити журі, дівчатка приготували найрізноманітніші творчі номери. І це при тому, що деякі представниці наймолодшої вікової групи ще навіть не відвідують школи. Вражали учасниці і своїми захопленнями.

Власне, головними номерами фестивалю-конкурсу було дефіле у колекційних сукнях – презентація конкурсанток, танець у стилізованих національних костюмах та спортивному фірмовому одязі конкурсу, а також шоу талантів. Адже саме по тому, як кожна конкурсантка вміла рухатися на сцені, як танцювала чи співала, можна було визначити її обдарованість. Що ж до прихованих талантів, то їх не бракувало кожній дівчинці. Тому і глядачі, і журі могли насолоджуватися танцями під музику відомих мультфільмів, слухати гарні дитячі пісні, крім того, був цього вечора у театрі і балет, і запальні гімнастичні па.

Гран-прі фестивалю-конкурсу “Міні-світ краси Буковини-2011″ здобули: у віковій категорії 5-7 років – Анна Братко; у віковій категорії 8-10 років – Валері Федюк; у віковій категорії 11-13 років – Евеліна Федоряк. Титул “Маленька королева” фестивалю-конкурсу “Міні-світ краси Буковини-2011″ дістався Анастасії Ілащук, «Принцекса» – Єлизавета Українець , а «Маленькою Принцесою» стала – Данієла Козак. Від імені секретаря Чернівецької міської ради Віталя Михайлішин усі ці 6 дівчаток отримали в подарунок чарівні і дуже жіночні білі ноутбуки. Втім, варто зазначити, що без подарунка не залишився ніхто. Усі дівчата отримали номінації, корони, стрічки, квіти, кубки та подарунки.

ДОВІДКА
За десять років існування модельної агенції та ТМ “Step by Step” проведено тридцять п’ять конкурсів та фестивалів, з них шість всеукраїнських. Високого рівня та визнання модельна агенція досягла саме завдяки організації таких акцій. І як підтвердження – реєстрація “Step by Step” як торгової марки.

А 10 червня 2010 року агенція традиційно запросить юних красунь з усієї України у Чернівці на сьомий фестиваль-конкурс “Міні-світ краси України-2012″, який відбудеться у Літньому театрі парку культури та відпочинку ім.Т.Г. Шевченка.

peredplata