Службове розслідування виявило фальсифікацію медичної документації в пологовому будинку№1 м. Чернівців

Службове розслідування  виявило фальсифікацію  медичної документації в пологовому будинку№1  м. ЧернівцівСлужбове підроблення – фальсифікацію медичної документації виявлено у ході службового розслідування, яке проводилося у міському клінічному пологовому будинку№1 за розпорядженням міського голови Олексія Каспрука.

Комісія з проведення службового розслідування виявила факт фальсифікації медичних карт стаціонарних хворих. Зокрема встановлено, що записи в стаціонарних картах хворих не відповідають даним в операційних журналах.

Виявлено доставлені підписи лікаря М. у всіх передопераційних епікризах за період 2011-2013 років, хоча цей лікар ніколи не вів лікувальної роботи в гінекологічному відділенні пологового будинку , не брав участі у проведенні операцій.

Адміністрація закладу вважає, що вказані факти містять ознаки злочину, передбаченого ст. 366 Кримінального Кодексу України – «Службове підроблення. Складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення офіційних документів. Про це інформує прес-служба міської ради.

З огляду на зазначене, адміністрація КМУ «Міський клінічний пологовий будинок №1» надіслала повідомлення про можливе вчинення злочину до Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області. Про це повідомив в.о. головного лікаря медичної установи Владислав Гошовський.

peredplata