Чернівецька область: минулої доби сталося 4 пожежі

За інформацією прес-служби Управління ДСНС України у Чернівецькій області в селі Припруття Новоселицького району виникла пожежа у житловому будинку.

Причиною пожежі стало коротке замкнення телевізора: господарі залишили його ввімкненим та вийшли на вулицю. Пожежу власники помітили вже тоді, коли вся будівля заповнилась димом, а полум\’я поширилось на дерев\’яне перекриття. За викликом на місце події прибули рятувальники державної пожежно-рятувальної частини № 11 та місцева пожежна охорона села Бояни.

Вогнеборці ліквідували пожежу у тих межах, в яких застали її на момент прибуття, врятувавши житловий будинок та запобігши перекиданню полум’я на ще один житловий будинок, розташований поруч. У результаті пожежі вогнем було знищено частково перекриття та шифер, речі домашнього вжитку.

У селі Нижні Петрівці Сторожинецького району на хуторі Ілінка сталася пожежа в літній кухні. Ймовірно, причиною пожежі також стало коротке замкнення. Через запізніле виявлення пожежі, на момент прибуття рятувальників вогонь поширився по всій будівлі та охопив значну площу.

Пожежу ліквідували вогнеборці з міста Сторожинця та місцевих пожежних команд сіл Нижні Петрівці та Верхні Петрівці. Вогнем було знищено покрівлю літньої кухні, перекриття та домашнє майно.

Ще одну пожежу в літній кухні було ліквідовано силами рятувальників у селі Дубівці Кіцманського району. А у селі Глибочок Сторожинецького району сталася пожежа в автомобільному причепі вантажівки.

peredplata