Фестиваль «Буковинське коло» запрошує (програма)

9-11 червня 2017 року в м. Чернівцях відбудеться обласний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Буковинське коло». У ньому візьмуть участь 54 аматорські хореографічні колективи з усієї Чернівецької області.

Учасники трьох вікових категорій від 7 до 10 років, від 11 до 15 років, від 16 років і старші презентуватимуть власні конкурсні програми у номінаціях: «Народний традиційний танець», «Народно-сценічний танець», «Сучасний танець», «Спортивно-бальний танець».
Організатори обласного фестивалю-конкурсу – управління культури Чернівецької обласної державної адміністрації, учбово-методичний центр культури Буковини за підтримки Чернівецького обласного осередку Національної хореографічної спілки України.

Очолюватиме журі обласного фестивалю-конкурсу головний балетмейстер Заслуженого академічного Буковинського ансамблю пісні і танцю ім. А. Кушніренка, заслужений артист України Леонід Сидорчук.

Програмою фестивалю-конкурсу передбачено:

9 червня
16.00 – урочисте відкриття фестивалю-конкурсу;
16.30-18.30 – І конкурсний день – молодша і середня вікові категорії в усіх номінаціях (Літній театр ЦПКіВ ім. Т. Г. Шевченка)

10 червня
11.00-14.00 – обласна творча лабораторія для керівників аматорських хореографічних колективів на тему: «Методика роботи керівника аматорського хореографічного колективу над удосконаленням виконавської та сценічної майстерності». (УМЦКБ, вул. Й. Главки, 1-а)

11 червня
15:00-17:00 – ІІ конкурсний день – старша вікова категорія в усіх номінаціях;
18:00-19:30 – нагородження учасників фестивалю-конкурсу та гала-концерт (Літній театр ЦПКіВ ім. Т. Г. Шевченка)

peredplata