За півроку до органів прокуратури надійшло понад 30 запитів на інформацію

За півроку до органів прокуратури надійшло понад 30 запитів на інформаціюКерівництвом прокуратури області та місцевих прокуратур упродовж 6 місяців 2017 року вживались належні заходи з метою створення умов для отримання інформації кожним бажаючим, відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» – повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Про це свідчить відсутність фактів оскарження до судів відповідей на запити, які надавались органами прокуратури області.

Так, упродовж 6 місяців 2017 року до органів прокуратури області надійшло 34 запити на інформацію, що на 24 (21%) менше, ніж у минулому році (58 запитів). З них розглянуто 28, що на 53 % менше, ніж у минулому році (53), іншим розпорядникам направлено 7 запитів.

Із загальної кількості розглянутих запитів, на 17 надано інформацію, на 10 запит надано роз’яснення, в 1 випадку у наданні інформації відмовлено.

Фактів повторного направлення запитів до органів прокуратури області з причин неповноти надання запитуваної інформації упродовж 6 місяців 2017 року не було.

Усі запити розглянуті у передбачений законодавством 5-денний строк.

Нагадуємо, запити на інформацію до прокуратури області можна подати як особисто, так і на електронну пошту public@chrn.gp.gov.ua

peredplata