У літніх таборах Буковини відпочило 189 діток пільгової категорії

Діти з Чернівців відпочивають у літніх таборах «Вербиченька» , «Вогник Буковини», « Дністрер Плюс» та «Ойкос»
189 дітей пільгової категорії з Чернівців направлено на оздоровлення в літні табори станом на 21 липня цього року. Про це інформує прес-служба міської ради.

У дитячий оздоровчий табір «Вогник Буковини» (с. Валя Кузьмін Глибоцький району) направлено 45 дітей, в дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Дністер плюс» (с.Брідок Заставнівського району) – 34 дитини з числа пільговиків, решта діток відпочивають у таборі «Вербиченька» (с. Давидени Сторожинецького р-ну).
В Чернівецькому міському літньому наметовому таборі для дітей та молоді «Ойкос» 20 липня розпочалася 5 зміна для дітей-переможців конкурсу «Юні інспектори дорожнього руху», переможців інших загальноміських конкурсів та змагань.

12 дітей із зони АТО (с. Крива Лука Лиманського району Донецької області) у липні за кошти міського бюджету оздоровлено в пансіонаті «Черемош» Вижницького району.

Наразі здійснюється підбір дітей пільгових категорій на третю зміну до ДЗОВ «Вогник Буковини» Глибоцького району та 4 зміну до ДЗОВ «Дністер плюс» Заставнівського району, готується 6 зміна в міському літньому наметовому таборі для дітей та молоді «Ойкос» для активістів молодіжних організацій.

peredplata