За участі прокурорів шість осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення у сфері фінансового контролю

За участі прокурорів шість осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення у сфері фінансового контролюПрокуратурою Чернівецької області з початку року погоджено складання працівниками Управління захисту економіки ДЗЕ НП України 18 протоколів за фактами порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» щодо фінансового контролю. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

У зв’язку з цим, уповноваженим державним органом складено та скеровано до суду для розгляду по суті 18 протоколів за ознаками правопорушення, передбаченого ст.1726 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

На даний час, із зазначеної кількості, 7 протоколів розглянуто по суті та 6 відповідальних посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

Зокрема, адміністративні стягнення застосовано до 4 посадових осіб державної лісової охорони та 2 колишніх посадових осіб податкової служби.

Робота на даному напрямі триває.

peredplata