Оголошується конкурс з працевлаштування АТОвців, внутрішньопереміщених осіб та осіб, які належать до вразливих категорій населення

УВАГА: КОНКУРС!

Міжнародна організація з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Європейського Союзу продовжує проект працевлаштування та самозайнятості внутрішньо переміщених осіб та місцевих мешканців, в тому числі учасників бойових дій та осіб, які належать до вразливих категорій населення. Виконавцем проекту у Чернівецькій області є громадська організація «Центр громадської активності «Синергія» (контактна особа – виконавчий директор Центру БАТРАКОВА НАТАЛІЯ БОРИСІВНА).

ДО УЧАСТІ У ПРОЕКТІ ЗАПРОШУЮТЬСЯ:

внутрішньо переміщені особи (ВПО) з Донецької, Луганської областей та Криму віком 18 – 60 (жінки та чоловіки),

а також місцеві мешканці Чернівецької області з числа вразливих категорій (учасники АТО, багатодітні, безробітні, одинокі жінки, дружини/вдови учасників АТО, представники меншин, ромське населення).

Жінки! Для вас – це шанс!

В межах реалізації проекту у Чернівецькій області заплановано проведення 2-х дводенних тренінгів на тему: «Самозайнятість» і «Мікропідприємництво». Відбір кандидатів проводиться на умовах конкурсу.

Анкету на участь у конкурсному відборі можуть подавати усі бажаючі, які підпадають у цільову аудиторію. З числа кандидатів буде сформовано дві групи по 30 осіб з подальшим супроводом і отриманням грантових коштів на само зайнятість або мікропідприємництво.

Група «Самозайнятість» Група «Мікропідприємництво»
Розмір гранту: до 650 євро Розмір гранту: до 2150 євро

ЯК ДОЛУЧИТИСЬ ДО ПРОЕКТУ

1. ПОПЕРЕДНЬО зателефонувати представнику Центру громадської активності «Синергія» за номерами телефонів, (0372) 58-53-14, (050) 270-21-33 – координатор Батракова Наталія, (050)940-43-80 – асистент Луник Надія і подати коротку заявку на співбесіду.

2. Завітати до офісу Центру громадської активності «Синергія» (вул. Руська,1, м. Чернівці) для співбесіди та заповнення анкети учасника/ці.*

3. Надати документи або ж надіслати скановані (фотографовані) копії документів на електронну адресу: nadiya.lunyk@gmail.com, ccasynergy@ukr.net
• довідки ВПО (лише для переселенців);
• посвідчення учасника бойових дій (для учасників АТО та інших бойових дій)
• усіх сторінок паспорту (1,2,3 сторінки і сторінка з останньою пропискою) та ідентифікаційного коду;
• свідоцтва про реєстрацію ФОП (для групи «Самозайнятість» – як перевага, для групи «Мікропідприємництво» – обов\’язково).

Усі учасники, які отримають грант (бенефіціари), матимуть право на отримання додаткових консультацій від ГО «Центр громадської активності \”Синергія\”» – партнера МОМ, щодо власної комерційної діяльності. Крім того, обов’язковою умовою участі у проекті є згода співпрацювати з проектом, у тому числі надання необхідної та правдивої інформації в ході здійснення моніторингу, проведення періодичних зустрічей з представниками ГО «Центр громадської активності \”Синергія\”» та МОМ, які можуть здійснити візит до місця здійснення діяльності до завершення проекту (липень 2018 року).
http://www.iom.org.ua/…/dopomoga-vymushenym-pereselencyam-i…

peredplata