У Чернівцях покажуть спектакль в постановці польських митців за щоденниками Ніжинського

1 березня, заступник міського голови Олександр Паскар мав зустріч з заступником Генерального консула Республіки Польща у Львові Анджеєм Дроздом, який відвідав наше місто. Під час обговорення йшлося про активізацію українсько-польського співробітництва, зокрема, в галузі культури, питання культурного обміну та організація спільних мистецьких заходів. Анджей Дрозд висловив готовність показати у Чернівцях спектакль в постановці польських митців за щоденниками відомого танцюриста та балетмейстера Вацлава Ніжинського.

Також у рамках зустрічі обговорено процес підготовки України та Польщі до чемпіонату “Євро-2012”, транспортне сполучення між країнами, залучення меценатів до організації заходів в галузі культури, перспективу відкриття польського візового пункту у Чернівцях.

Анджей Дрозд подякував Олександру Євгеновичу за змістовну зустріч та висловив сподівання на подальшу тісну співпрацю в напрямку реалізації різноманітних проектів, повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata