У обласній службі зайнятості працює ряд сервісів у режимі онлайн

Основне завдання служби зайнятості якнайшвидше знайти роботу, для того щоб безробітна людина не втрачала свій потенціал, а роботодавець зберігав зацікавленість його професійними здібностями. Для цього в службі зайнятості запрацювали ряд сервісів в режимі онлайн. Про це повідомляє заступник директора – начальник відділу організації надання соціальних послуг Чернівецького обласного центру зайнятості Марія Кобєлєва.

«Успішно зарекомендувала себе безкоштовна послуга зі складання відеорезюме. Записати, розіслати його роботодавцям і розмістити в інтернеті можна безпосередньо в центрі зайнятості. Також в онлайн-режимі працює «конструктор резюме». Після заповнення форми претендент отримує своє резюме на електронну пошту для подальшої розсилки роботодавцям» – повідомляє Марія Кобєлєва.

За словами посадовця, служба зайнятості продовжує публікувати термінові вакансії на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук». Для роботодавців створюються відеоревю вакансій. Це короткі слайд-ролики, в яких демонструються умови праці, робочі місця та обладнання, на якому потрібно працювати. Крім того, через «Skype» роботодавець може поспілкуватися з претендентом на роботу. Про це повідомляє Відділ організаційної та інформаційної роботи
Чернівецького обласного центру зайнятості.

peredplata