Подробиці ДТП у Мамаївцях

[thumb=left]http://chas.cv.ua/uploads/posts/2017-09/1505132515_3.jpg[/thumb В результаті автопригоди одна людина загинула, а іншу без свідомості госпіталізовано до лікарні.

11 вересня о 01.30 годин до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Мамаївці Кіцманського району зіткнення автомобілів «ВАЗ» та «Мерседес Бенц» Відразу на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької обл.
Поліцейські встановили, що коли 32-річна жителька села Мамаївці керуючи автомобілем «Мерседес Бенц» здійснювала поворот, то її легковика наздогнав автомобіль марки «ВАЗ». В результаті дорожньо-транспортної пригоди від отриманих травм на місці загинула 55-річна пасажирка «Мерседес Бенц».

Водієм «ВАЗа» виявився 28-річний житель селища Лужан, котрого без свідомості було доставлено до лікарні швидкої медичної допомоги. У чоловіка лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму. За результатами медичного освідчення жінка-водій була тверезою, а чи був водій «ВАЗа» тверезий покаже експертиза.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейськими призначено низку експертиз. Триває слідство.

peredplata