Тиждень на Буковині закінчився 3 дорожньо-транспортними пригодами

Тиждень на Буковині закінчився 3 дорожньо-транспортними пригодами Поліцейськими призначено ряд експертиз для встановлення всіх обставин автопригод.

Вранці 9 вересня в обласному центрі на перехресті вулиць І.Підкови та Перемоги 39-річний водій автобуса «Богдан» допустив наїзд на 63-річного велосипедиста. Внаслідок чого останнього було доставлено до лікарні швидкої медичної допомоги з діагнозом перелом основи черепа. За результатами медичного освідчення водій автобуса був тверезий.
Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.
Того ж дня в селі Фошка Путильського району 76-річний місцевий житель на тракторі «Т-16» не впорався з керуванням та допустив з’їзд в кювет із подальшим перекиданням. В результаті чого 54-річна пасажирка намагаючись врятуватись, вистрибуючи з трактора, була притиснута кабіною до землі. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці пригоди, а водія трактора госпіталізовано до районної лікарні з діагнозом закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку.

У неділю 10 вересня на автодорозі в селі Романківці Сокирянського району 24-річний водій автомобіля «Форд Транзит» не впорався з керуванням, допустив з’їзд автомобіля в кювет. В результаті чого, чоловіка було доставлено до Сокирянської районної лікарні з діагнозом забій органів черевної порожнини та політравма.

Слідчими відкриті кримінальні провадження, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

peredplata