Обираємо професію разом зі службою зайнятості

Обираємо професію разом зі службою зайнятості З вересня 2017 року Чернівецький обласний центр зайнятості запровадив новий проект «Обираємо професію разом» для учнів загальноосвітніх навчальних закладів. Для участі в проекті залучено учнів 8-х класів загальноосвітніх навчальних закладів міської та сільської школи.
Про це повідомляє в.о. директора Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

За словами керівника служби зайнятості, метою проекту є: формування у шкільної молоді стійкої мотивації до праці, прагнення жити і працювати в Україні, сприяння усвідомленості професійного самовизначення школярів, їх творчому та інтелектуальному розвитку, формування відповідального ставлення молодих людей до планування професійної кар’єри.

До прикладу, в рамках проекту 19 вересня в Чагорській загальноосвітній школі Глибоцького району відбулись батьківські збори у 8 класі, на яких була запропонована допомога у професійному самовизначенні школярів. Батьки зацікавились пропозицією Чернівецької обласної служби зайнятості та з задоволенням погодились на участь у проекті своїх дітей.

Довідково. Чернівецька обласна служба зайнятості відповідно до Концепції державної системи професійної орієнтації населення проводить системну профорієнтаційну роботу з різними категоріями населення, в тому числі, з учнівською молоддю, в рамках якої реалізує різноманітні проекти.

peredplata