Рятувальники врятували немовля під час пожежі у Чернівцях

Рятувальники врятували немовля під час пожежі у Чернівцях28 вересня о 15:25 на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу у чотирьохповерховому житловому будинку на вул. Богомольця у Чернівцях. На місце події негайно прибули 2 відділення державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Чернівці.

Вогнеборці побачили, що у кімнаті однієї із квартир на третьому поверсі виникла пожежа, внаслідок чого у під’їзді будинку утворилося задимлення. Одягнувши апарати захисту органів зору та дихання, надзвичайники увійшли всередину приміщення та приступили до ліквідації пожежі.

Одночасно із цим, рятувальники проводили евакуацію людей, котрі не змогли самостійно вийти із під’їзду через задимлення. Із квартири на четвертому поверсі вогнеборці врятували 1 дитину, 2017 року народження, та евакуювали жінку із 7-річною дитиною. Ще одну людину було евакуйованого із третього поверху. Всіх чотирьох осіб рятувальники вивели у безпечне місце.

Вогнеборці ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття. На місці події працювало 7 чоловік особового складу на 2 одиницях техніки. У результаті вогнем було знищено шафу та домашні речі у квартирі, де виникло загорання. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем, а саме залишена без нагляду свічка.

Також минулої доби пожежі виникли у покинутій будівлі у Чернівцях та у житловому будинку в селі Крутеньки Хотинського району. Про це інформує прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata