Чернівецька область у числі регіонів України, у якої найкращий показник із розрахунків комунальних підприємств за природний газ – Геннадій Зубко

2 жовтня, під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка відбулась Всеукраїнська селекторна нарада з питань підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, об’єктів соціальної сфери та інфраструктури до осінньо-зимового періоду 2017/2018 років і забезпечення його сталого проходження.

Від Чернівецької області в студії «Укртелекому» були присутні голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук, перший заступник голови обласної державної адміністрації Михайло Павлюк, начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Олександр Левченко, представники відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації та служб області. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

«Соціальні об’єкти – школи, дитсадки, лікарні – мають бути підключені до тепла у разі пониження температури у приміщеннях до 16 градусів, житловий фонд – при температурі нижче 8 градусів протягом трьох діб», – зазначив Геннадій Зубко.

Посадовець повідомив, що станом на 2 жовтня, соціальна сфера – школи, дитячі садочки, лікарні по Україні – готова до опалювального сезону у технічному плані на 99,9%. По житловому сектору стан готовності складає 99,4%.

Разом з тим, Геннадій Зубко відзначив, що Чернівецька область у числі регіонів України, у якої найкращий показник із розрахунків комунальних підприємств за природний газ.

У свою чергу, очільник виконавчої влади області поінформував, що за січень-серпень 2017 року підприємствами, які надають послуги з централізованого теплопостачання, спожито природного газу на суму 169,2 млн. грн., оплачено 212,4 млн. грн., що становить 125,5% від нарахованого, в оплату за спожитий у 2017 році природний газ зараховано 140,4 млн. грн. (83%).

peredplata