Храмове свято чернівчани зустрінуть із повним гаманцем

Обличчя будь-якого міста визначають його мешканці – своєю невтомною працею, досягненнями, професійною майстерністю. Завдяки чернівчанам наше місто може відсвяткувати своє храмове свято із повним бюджетним гаманцем. Про це інформує сектор організації роботи Чернівецької ОДПІ.

Як розповів начальник Чернівецької ОДПІ Микола Загарюк, упродовж дев’яти місяців цього року чернівецькі платники податків сплатили до бюджету столиці Буковини 745,9 млн. грн. податків і зборів, що на 143,9 млн. грн. більше надходжень минулого року.

Один із найвагоміших джерел наповнення місцевої казни – це податок на доходи фізичних осіб, якого надійшло 436,9 млн. гривень. Порівняно із минулим роком приріст надходжень податку на доходи фізосіб до бюджету Чернівців склав 132,7 млн. грн.

Суттєвими джерелами наповнення місцевої скарбниці є плата за землю, що додала до бюджету 113,8 млн. грн. Це перевищує сплату минулого року на 9,3 млн. грн. Від суб\’єктів малого підприємництва надійшло 110,1 млн. грн. єдиного податку, а це на 32,3 млн. грн. більше, ніж торік.

Акцизний податок з реалізації суб\’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів приніс чернівецькій громаді 67,9 млн. грн.

«Від імені колективу Чернівецької ОДПІ вітаю усіх мешканців столиці Буковини із Днем народження нашого прекрасного міста та бажаю, щоб кожен платник податків відчував свою причетність до економічного процвітання Чернівців!»,- побажав посадовець.

peredplata