Рукою до США. Як чернівчанам виграти грін-карту

Рукою до США. Як чернівчанам виграти грін-карту

Отримати грінкарту у США стало ще легше. Лотерея у рамках схваленої Конгресом Програми диверсифікаційних віз проводиться Державним департаментом щороку. Саме ця Програма ДВ дає можливість отримати диверсифікаційну іміграційну візу особам, які потім зможуть імігрувати до США, але для цього потрібно відповідати простим, але жорстким критеріям – про це попереджає посольство США.

Що треба аби отримати диверсифікацій ну візу?
• ви повинні бути вихідцем однієї з країн-учасниць лотереї;
• закінчити середню школу або впродовж п`яти років мати дворічний робочий стаж.

Якщо ви не маєте, цих двох головних вимог, вам не слід подавати заявку на участь у Програмі ДВ. Для реєстрації заявки вам необхідно: зайти на веб-сайт www.dvlottery.state.gov і уважно прочитати всі інструкції, ознайомившись з ними – заповніть онлайн заявку, але будьте уважні перевірте прізвище, освіту, вкажіть дітей до 21 року тощо. Після заповнення роздрукуйте лист-підтвердження реєстрації, на якому міститься ваш номер підтвердження. Будьте обережні зберігайте номер, бо без нього далі будь-які дії не можливі, а відновити його не можна. Також важливим критерієм є – фото, яке має бути зроблене не пізніше шести місяців до реєстрації онлайн заявки. Не обов`язково йти у фото-салон, це ви можете зротити його самостійно за допомогою гаджетів, але при цьому на вас повинні бути відсутні будь-які аксесуари, навіть, якщо це окуляри для зору. Пам`ятайте, що всі дані ретельно перевіряються, виявити неправдивість вашої інформації легко. Фахівці застерігають, що ризик сказати неправду може загрожувати забороною відкриття візи до Америки по життєво, навіть туристичної.

Рукою до США. Як чернівчанам виграти грін-карту

Участь у програмі є безкоштовною, комп’ютер сам вибирає учасників, але якщо ви виграли, то на території консульства маєте заплатити візовий збір.

Отримавши шанс поїздки до Америки не тягніть, чим швидше ви почнете відкривати візу, тим більша вірогідність, що ви поїдете. Спеціалісти розповідають, що для прикладу комп`ютер вибрав отримання грінкарти 3000 тис. чоловік, візи відкривають 2000 тис., а їдуть ще менше. Тому все залежить і від вашої оперативності, і від уважності та правильності при заповнені онлайн анкети.

peredplata