​​На Буковині відкрилися вакансії у відділеннях ПриватБанку

​Зокрема, в Новоселицькому відділенні ПриватБанку відкрилися вакансії касира-операціоніста, спеціаліста з обслуговування клієнтів та менеджера з обслуговування корпоративних клієнтів.

Вакансії касирів-операціоністів також з’явилася у відділеннях міста Чернівці. Про це інформує прес-служба регіонального центру.

“У нас працюють і студенти стаціонару, які наразі навчаються на старших курсах, і студенти заочної форми навчання, – розповідає керівник керівник регіонального центру з підбору персонал Південно-ЗахідногоРУ Юлія Долгашова. – Робота в нашому колективі побудована таким чином, щоб допомогти кожному швидко адаптуватися та ввійти в режим роботи. Кожен новачок проходить дистанційне навчання. Працівники банку можуть безпосередньо впливати на рівень свого доходу, адже діє бонусна система оплати праці”.

Цільовий дохід касира-операціоніста починається з 6 000 грн, спеціаліста з обслуговування клієнтів – 7500 грн, менеджера з обслуговування корпоративних клієнтів – з 9 000 грн. Дохід найкращих в своїй професії працівників більше на 10%, ніж в інших фінустановах.

Вимоги до кандидатів максимально спрощені. Це наявність вищої або неповної вищої освіти, привітність та комунікабельність, вітається наявність навичок активних продажів та грамотне мовлення.

Своїм співробітникам ПриватБанк пропонує стабільний дохід, офіційне оформлення та повний соціальний пакет, можливість кар\’єрного зростання та роботу в дружній та згуртованій команді.

peredplata