За кидання в \”регіоналку\” льодом міліція порушила справу

За кидання в "регіоналку" льодом міліція порушила справуСтолична міліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганських дій у відношенні народного депутата від Партії регіонів Ірини Горіної. Як повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС у Києві, Горіна звернулася до міліції 2 квітня о 21:20 з заявою про хуліганські дії невідомих осіб з числа учасників політичної акції, яка проходила у вівторок під Верховною Радою.

Депутат повідомила, що на вулиці Шовковичній, 4, її наздогнала група громадян у кількості близько 50 осіб з плакатами кількох опозиційних сил.
\”Агресивно налаштовані громадяни безпричинно почали її ображати нецензурною лайкою, погрожувати фізичною розправою та кидати в неї грудки снігу і льоду. Внаслідок цих хуліганських дій народна депутатка отримала тілесні ушкодження\”, – сказано у повідомленні.

За попереднім висновком медиків, які обстежували жінку в умовах стаціонару однієї зі столичних лікарень, Горіна отримала \”закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку\”.

Слідчий відділ Печерського РУ ГУ МВС у Києві вніс відомості за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України \”Хуліганство\”. Проводиться досудове розслідування.

Джерело Українська правда

peredplata