На Буковині розпочали фінансування пенсійних виплат у нових розмірах

На Буковині розпочали фінансування пенсійних виплат у нових розмірахПід час брифінгу для журналістів регіональних ЗМІ начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Михайло Романів зазначив, що як повідомлялося раніше, протягом доби після підписання Президентом та набуттям чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій», пенсійна служба в області забезпечила відповідні перерахунки пенсій, виготовлено та надано установам пошти та банків виплатні документи – інформує прес-служба Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.

За словами начальника Головного управління, перерахунку підлягали 93,6% пенсійних виплат. З них 56% пенсіонерів отримали підвищення пенсії від 100 до 1000 грн., а майже 10% – більше 1000 грн. В середньому розмір підвищення пенсій в області становить понад 350 грн.

Михайло Романів повідомив, що краяни, в яких дата виплати припадає на період з 11 по 25 числа місяця, отримають одночасно за двома відомостями належну їм у підвищеному розмірі пенсійну виплату жовтня. Ті пенсіонери, які вже з 4 жовтня, до набрання чинності закону, встигли отримати пенсію в так званому старому розмірі, одержать відповідну доплату.

peredplata