На Калинівському ринку працівників та відвідувачів вчитимуть здоровому харчуванню

12 жовтня фахівці КМУ «Обласний центр здоров’я», науковці та студенти ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» на території КП МТК «Калинівський ринок» проведуть вуличну профілактично-оздоровчу акцію «Довголіття – у здоровій їжі». Про це повідомляє Чернівецький обласний центр здоров’я Чернівецький ОЦЗ.

Захід присвячений Всесвітньому дню здорового харчування, який у світі щороку відзначають 16 жовтня, й відбудеться за спільної організації ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» та КМУ «Обласний центр здоров’я», а також за сприяння Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА та адміністрації КП МТК «Калинівський ринок».

Досвідченні високопрофесійні медичні фахівці проведуть дослідження загального стану здоров’я та нададуть безкоштовні кваліфіковані консультації працівникам та відвідувачам ринку з питань здорового харчування. Зокрема для всіх охочих лікарі проведуть визначення харчового статусу, індексу маси тіла, вирахують ризик виникнення захворювань, пов’язаних з харчуванням та надмірною вагою, а також нададуть рекомендації щодо корекції раціону харчування, питного режиму чи необхідності здійснення дообстеження.

Місце та час проведення акції: 12 жовтня з 10.00 до 12.00 на території Калинівського ринку (3 сектор ринку – Львівська стоянка).

peredplata