На Калинівському ринку лікарі проведуть огляд бажаючих з питань запобігання остеопорозу та ендокринологічних захворювань

20 жовтня за спільної організації КМУ «Обласний центр здоров’я», ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» та ОКУ «Чернівецький обласний ендокринологічний центр» на території КП МТК «Калинівський ринок» відбудеться вулична профілактично-оздоровча акція з питань запобігання остеопорозу та інших ендокринологічних захворювань.

Захід присвячений Всесвітньому дню боротьби з остеопорозом й відбудеться за сприяння Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА та адміністрації КП МТК «Калинівський ринок».

Для всіх охочих високопрофесійні ендокринологи проведуть дослідження загального стану здоров’я та нададуть кваліфіковані консультації з питань профілактики, діагностики й лікування остеопорозу.

Також під час акції можна буде безкоштовно визначити ризик розвитку остеопорозу та ймовірність підвищення крихкості кісток, визначити індекс маси тіла, рівень артеріального тиску, рівень глюкози у крові, отримати рекомендації щодо корекції даних показників чи необхідності здійснення дообстеження.

Місце та час проведення акції: 20 жовтня з 10.00 до 12.00 на території Калинівського ринку (третій сектор ринку – Львівська стоянка).

peredplata