У Чернівцях відкривається Регіональне Бюро GIZ

25 жовтня о 16:00 у м. Чернівці по вул. Головній, 16 відбудеться офіційне відкриття Регіонального Бюро GIZ у Чернівцях.

Регіональне бюро урочисто відкриють пані Сабіне Мюллер, Регіональний директор GIZ Україна, Білорусь, пан Матіас Брандт, Директор проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні», а також представники Чернівецької міської ради та Чернівецької обласної державної адміністрації.

Регіональне Бюро GIZ у Чернівцях об`єднає під своїм дахом: Інформаційний центр інтегрованого розвитку Чернівців 2030, офіс проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні» та офіс «Програми для України з розширення прав та можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку» (U-LEAD з Європою).

В Інформаційному центрі інтегрованого розвитку Чернівців 2030 висвітлюватиметься інформація щодо розробки концепції інтегрованого розвитку міста, а також всіх інших супутніх процесів міського розвитку.

Робота проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні» спрямована на створення відповідних правових передумов для сталого міського розвитку та комфортного проживання в українських містах.

«Програма для України з розширення прав та можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку” (U-LEAD з Європою) створені з метою інформування мешканців Чернівців та області щодо ходу їх впровадження.

peredplata