Поліція просить громадян допомогти встановити особу та місцезнаходження злочинця

Поліція просить громадян допомогти встановити особу та місцезнаходження злочинця Як уже повідомляв відділ комунікації поліції Чернівецької області, 10 вересня у Чернівцях було скоєно розбійний напад на помешкання місцевого підприємця. Прагнучи безперешкодно заволодіти чужим майном, злочинець задушив електричним шнуром 78-річну мешканку будинку.

В ході оперативно розшукових заходів працівники поліції встановили прикмети чоловіка, причетного до вчинення даних злочинів. Правоохоронці закликають громадян звернути увагу на нижченаведену фотографію.

Якщо вам відома особа чоловіка, зафіксованого на цьому знімку, чи його місце перебування, повідомте працівників поліції на номерами телефонів:

0990303642,

0990381782

або на спецлінію «102».

Нагадаємо, що мертву 78-річну чернівчанку зі слідами удушення знайшов зять. Задушивши жінку електричним шнуром, злочинець викрав з будинку гроші та ювелірні вироби.

Трагедія сталася у неділю, 10 вересня, в будинку одного з чернівецьких підприємців. Повернувшись в обід додому, чоловік побачив мертву тещу зі слідами насильницької смерті.

Виїхавши за вказаною адресою, слідчо-оперативна група встановила, що невідома особа проникла до приміщення через відчинене вікно на другому поверсі будинку. Злочинець задушив стареньку шнуром електричного подовжувача. З будинку підприємця вбивця виніс понад 3 тисячі доларів США та золоті вироби.

За даним фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Для встановлення усіх обставин цього злочину поліцейські призначили низку експертиз.

peredplata