Чернівецька ОДА та \”Ощадбанк\” підписали Меморандум про співробітництво

Сьогодні, 30 жовтня 2017 року, голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук та начальник філії – Чернівецьке обласне управління ПАТ «Державний ощадний банк України» Руслан Запаранюк підписали Меморандум про співробітництво між Чернівецькою обласною державною адміністрацією та ПАТ «Державний ощадний банк України». Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Як зазначив Олександр Фищук, підписанням Меморандуму Чернівецька обласна державна адміністрація та ПАТ «Державний ощадний банк України» започатковують спільний проект з підтримки малого і середнього підприємництва у Чернівецькій області.

«Мета укладання зазначеного документу – створення сприятливих умов для розвитку малого і середнього бізнесу в Чернівецькій області, розширення доступу суб’єктів малого і середнього підприємництва до фінансових ресурсів, запровадження механізму фінансово-кредитної підтримки суб’єктів малого і середнього підприємництва у пріоритетних напрямках розвитку області, зокрема шляхом часткового відшкодування відсоткових ставок за користування банківськими кредитами», – зауважив голова облдержадміністрації.

З цією метою обласною державною адміністрацією підготовлено проект змін до Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Чернівецькій області на 2017-2018 роки, які будуть подані на розгляд наступної сесії обласної ради.

peredplata