Михайлішин спростував чутки про свою відпустку

Михайлішин спростував чутки про свою відпусткуЗМІ області розповсюдили чутки про те, що секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин в ці дні перебуває у відпустці. Але сьогодні він дав брифінг для журналістів і на наше запитання чи це бува не правда, що пан Віталій перебував (перебуває) у відпустці, він цей факт заперечив.

– За два роки я був лишень 10 днів у відпустці і 2 дні взяв за свій рахунок по особистим причинам, – відповів нам Віталій Михайлішин. – Ці всі дні я був в Чернівцях. А вчора до 2 ночі об\”їжджав місто.

Нагадаємо, вчора на сайті Букньюз був розміщений наступний матеріал:

Михайлішин перечікує снігопад десь на відпочинку?
09.12.2012, 20:58

\”Я би заперечив щодо снігу на голову\”. Так депутат Чернівецької міської ради Олексій Каспрук прокоментував один з матеріалів, заголовок якого повідомляє про транспортний колапс у Чернівцях \”Сніг на голову: міська рада б’є у всі дзвони\”. – На своїй сторінці у ФБ депутат написав: \”Насправді голови у Чернівців немає, а очільник він же В.о. голови, як мені повідомили відпочиває за кордоном… Нівіть коментувати нічого не хочу, чернівчани все бачать на свої очі\”.

Депутат Чернівецької обласної ради Ярослав Курко також відгукнувся на це повідомлення: \”А, навіть, якщо б був на місці, в Чернівцях, що відвернув би сніг від Чернівців… це системна криза, яку дана особа. В.Михайлішин, можливо, навіть, не розуміє…

Олексій Каспрук: \”та ні.. не відвернув би… а от пару заступників, які казки розказували про нову та відремонтовану техніку, звільнив би… та і сам би звільнився… це було би правильно\”.

Користувачі ФБ також жваво обговорюють заборону руху транспорту в місті:

Т.А: то в центр тепер можна потраптти лише на громадському транспорті або пішки по нерозчищених тротуарах? нічогенька перспектива…

V.BM: Они долбанулись. А вместо перекрытия улиц они не пробовали их чистить?

Г.М.: А навіщо? Завтра сніг знову нападає… машини розкатають, люди розтопчуть, а там дивишся і розтане… Нє , ну видимість кАнєшна буде … але чого дурно бензин витрачати? Сидять собі хлопці з комунальних служб в теплі, в карти грають… чого перейматися пустим? …. А пред виборами кричали, що техніки для очистки вулиць, суміші для посипання в місті навалом…

V.BM.: Я не видел за несколько часов ни одной машины убирающей дороги. Завтра все ломанутся на работы, начнётся Ад.

Завтра www.buknews.com.ua попросить мерію надати офіційну інформацію про місце перебування в.о.голови міської ради Віталія Михайлішина, про що повідомить своїх читачів.

Через сильний снігопад, який у Чернівцях триває майже добу, фактично паралізовано рух транспорту у центральній частині міста. Лише за ніч у місті сніговий покрив склав близько 30 см. Чернівецька міська рада приняла рішення про обмеження руху автомобілів у місті і терміново оприлюднила звернення, в якому просить водіїв утриматись від поїздок, що дасть можливість «комунальним службам якісно організувати розчистку шляхів і тротуарів від снігових заметів». Сьогодні вранці у Чернівцях відбулося екстрене засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яка прийняла рішення залучити до прибирання снігових заметів усі комунальні та дорожні підприємства міста. До розчистки вулиць залучаються також підприємства, установи і організації інших форм власності, які мають снігоприбиральну техніку.

peredplata