Буковинські рятувальники навчали людей правил пожежної безпеки

Буковинські рятувальники навчали людей правил пожежної безпеки З настанням холодної пори року значно збільшується небезпека виникнення пожеж у житловому секторі, що зумовлена ігноруванням місцевими мешканцями основних правил пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням та електрообігрівальними приладами. З метою запобігання таких пожеж рятувальники спільно із різними організаціями проводять інформаційно-розяснювальну роботу із людьми.
Так, 31 жовтня працівники Сокирянського районного відділу Управління ДСНС України у Чернівецькій області провели рейд у м. Сокиряни та с. Білоусівка, а працівники Кіцманського районного відділу – у с. Киселів та с.Борівці. Особливу увагу було приділено малозабезпеченим сім’ям.
В ході бесід із місцевими мешканцями рятувальники нагадали людям основні правила пожежної безпеки при користуванні обігрівальними приладами, пічним опаленням, при цьому звернули особливу увагу, що не можна залишати без нагляду розтоплену піч чи ввімкнений електрообігрівальний прилад та не доручати догляд за ними дітям.
Щоб люди краще запам’ятали поради рятувальників, їм було вручено тематичні листівки та пам’ятки.

Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata