На Кіцманщині рятувальники ліквідували 2 пожежі

На Кіцманщині рятувальники ліквідували 2 пожежі 1 листопада на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в літній кухні в с. Ставчани Кіцманського району. За попередніми висновками, причиною пожежі стало порушення правил експлуатації пічного опалення – несправний димар.
Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.
Пожежа виникла на горищі будівлі, а оскільки там зберігалося сіно, вогонь швидко поширився на площу 80 м. кв. Для ліквідації пожежі було залучено рятувальників державної пожежно-рятувальної частини № 9 м. Кіцмань та місцеву пожежну команду с. Южинець. Вогнеборцям вдалося ліквідувати пожежу в тих межах, в яких вони її застали на момент прибуття. Завдяки діям пожежно-рятувальних підрозділів було врятовано поруч розташовані житловий будинок та господарську будівлю. В результаті пожежі вогнем знищено покриття літньої кухні.
Ще одна пожежа минулої доби виникла у м. Чернівці, де на вул. Сосюри сталося загоряння сміття на відкритій території. Пожежу було ліквідовано рятувальниками групи пожежогасіння аварійно-рятувального загону.

peredplata