Москаль: “Абсолютна більшість депутатів «Нашої України» у Чернівецькій області влаштувалися лакеями “Партії регіонів”?..

Москаль: “Абсолютна більшість депутатів «Нашої України» у Чернівецькій області влаштувалися лакеями “Партії регіонів”?..Народний депутат Геннадій Москаль звернувся до голови політради партії “Наша Україна” Валентина Наливайченка з проханням розібратися в ситуації, що склалася в Чернівецькій обласній організації “Нашої України”. Голова якої разом із обласними та міськими депутатами влилися в більшість із “Партією регіонів” і перетворилися на “протухлих тушок”. Депутати від “НУ” синхронно голосують із владною більшістю, зрадивши свої передвиборні обіцянки про протистояння режиму “Партії регіонів”.

– Прошу вас винести дане питання на політраду партії, виключити з її лав депутатів обласної міської та ряду районних рад Чернівецької області, ініціювати перевибори керівного складу обласної та міської організацій “Нашої України” в Чернівецькій області, – закликає Г.Москаль В.Наливайченка. – Крім того, раджу вам, шановний Валентине Олександровичу, поменше ходити на ток-шоу і не дурити людей, розповідаючи про спроможність “Нашої України” протистояти нинішньому режиму. Як можна давати відсіч владі за ситуації, коли абсолютна більшість депутатів від “НУ” в Чернівецькій області влаштувалися лакеями “ПР”?..

peredplata