Завдяки виїзним прийомам 1800 буковинцям роз’яснено нові норми пенсійного законодавства

Після перерахунків пенсійних виплат, пов’язаних зі змінами в пенсійному законодавстві, усім пенсіонерам розіслані листи-роз’яснення із зазначенням розміру підвищеної пенсії та формули його розрахунку.

Інформаційна кампанія щодо роз’яснення норм нового пенсійного законодавства та пенсійного забезпечення в нових умовах триває. І дієвими методами реалізації цих завдань залишаються виїзні прийоми керівництва та працівників структурних підрозділів Головного управління до мешканців населених пунктів Буковини.

Впродовж жовтня здійснено 107 виїздів, під час яких надано роз’яснення понад 1800 буковинців. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.

– Перевагою таких зустрічей є те, що люди можуть поставити запитання, які їх цікавлять, та отримати на них вичерпні відповіді за місцем проживання, – зауважив керівник пенсійної служби краю Михайло Романів.

Водночас фахівці пенсійної служби краю під час виїзних прийомів заохочують пенсіонерів користуватися сайтом Пенсійного фонду України для отримання інформації щодо нарахування пенсій.

peredplata