На Кельменеччині поліцейські спіймали крадія

На Кельменеччині поліцейські спіймали крадія

Побачивши барсетку в автомобілі, зловмисник викрав її. За скоєне йому загрожує кримінальна відповідальність.

До Кельменецького відділу поліції звернувся 22-річний житель села Вовчинець. Правоохоронцям хлопець повідомив, що в селі Мошанець з його автомобіля викрали барсетку, в якій знаходилися мобільний телефон та інше особисте майно.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що потерпілий на власному автомобілі приїхав на річку Дністер рибалити. В подальшому заявник не зачинивши автомобіль, пішов ловити рибу. Скориставшись тим, що власника автівки не було поруч, порушник вчинив крадіжку.

Відразу поліцейські розпочали пошуки крадія. В ході проведення розшукових заходів та злагодженій роботі, оперативникам вдалося встановити та спіймати зловмисника. Ним виявився 34-річний уродженець сусідньої країни, котрий тимчасово проживає на Буковині. Слідчі вилучили у крадія викрадену ним барсетку з усіма речами та повернули її власнику.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України
.
Вирішується питання щодо оголошення порушнику підозри у вчиненні злочину та обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

peredplata