Рятувальники завітали у дошкільний навчальний заклад № 38

Працівники Управління ДСНС продовжують проводити попереджувальну роботу із дітьми щодо дотримання правил пожежної безпеки. З цією метою 21 листопада рятувальники завітали у дошкільний навчальний заклад № 38 міста Чернівців і розповіли малечі про небезпеку вогню та загрозу від ігор із сірниками.
Зустріч відбулася у формі пізнавальної бесіди-гри. Рятувальники пояснювали діткам, яких правил пожежної безпеки слід дотримуватися у побуті, до чого призводять дитячі пустощі з вогнем, як треба діяти при пожежі та за яким номером телефонувати, щоб повідомити про неї вогнеборців. Малеча вчилася правильно повідомляти про пожежу по телефону, назвавши адресу дитсадка, за допомогою іграшкового вогнегасника під наглядом вогнеборців ліквідовувала умовну пожежу. Також дітки приміряли спеціальний бойовий одяг рятувальників і переглянули повчальні мультфільми.
У такий спосіб зустріч із рятувальниками вийшла надзвичайно захопливою для дошкільнят. До того ж, у безпосередньому спілкуванні з вогнеборцями діти швидко запам’ятовували правила пожежної безпеки.

Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata