Представники ЄС у Чернівцях,техніка на вулицях міста, вибір міського секретаря

Представники ЄС у Чернівцях,техніка на вулицях міста, вибір міського секретаря

Сьогодні до Чернівців завітають представники ЄС та одного з німецьких банків. Під час візиту в рамках проекту \”Водопостачання міста» повинна відбутись передача нового обладнання для «Чернівціводоканалу», про це розповів вчора на брифінгу міський голова Олексій Каспрук. Також він зазначив, що це сучасне обладнання, каже: «Нам передають обладнання для пошуку прихованих витоків та підключень. Це сучасний комплекс на базі автомобілю «. Вартість такого ноу-хау для Чернівців могло обійтися більше 3-х млн грн, тому міський голова переконаний, що цінова політика виправдає якість, зазначає: «Техніка дуже потужна і дозволить робити ті речі, про які могли лише мріяти»

Також Олексій Павлович розповів, що на позачерговій сесії міської ради цього тижня, депутати обговорять резонансне питання вибору секретаря міської ради. Мер міста коментує цю подію: «Очікуємо дуже складну сесію, ви насправді бачили, хто впирається до обрання секретаря. Чітко розумію і навіть Василь Сафронович Продан підтверджує, що цей обхідний маневр з нібито підписом депутата Петришина за кандидатуру Продана – це було просто відволікання уваги, адже ніхто за Петришина голосувати не буде. Його кандидатура взагалі не розглядається згідно чинного законодавства, буде розглядатися виключно кандидатура Продана і це стало можливо завдяки підпису депутата Петришина від Народного Контролю».

Мер Чернівців запевнив, що не зважаючи на погодні умови місто готове до зими. «Техніка готова, матеріали закуплені, ПШЕП переходить на цілодобовий вид роботи. Тисячі вулиць, які є у нас в місті закріпленні за цим органом, і прибираються в першу чергу центральні вулиці, магістальні, вулиці по яких рухається транспорт» – , каже Олексій Павлович. Завдання комунальних служб забезпечувати проїзд містом вчасно.

peredplata